durov-nazvav-prezidentiv-u-telegram-putina-i-trampa-sered-nikh-nemaye

Дуров назвав президентів у Telegram: Путіна і Трампа серед них немає

 • 17947 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Засновник Telegram Павло Дуров перерахував світових лідерів, які користуються месенджером, імен президентів США і Росії серед них немає. Про це УНН повідомляє з посиланням на Telegram-канал Дурова.

"З часу мого останнього повідомлення і без того масовий приплив нових користувачів в Telegram тільки прискорився. Можливо, ми є свідками найбільшої цифрової міграції в історії людства. Слідуючи цьому,... два президента завели свої Telegram-канали: президент Бразилії і президент Туреччини", - написав Дуров.

З його слів, серед інших глав держав, вже присутніх на платформі: президенти Мексики, Франції, України, Узбекистану, Тайваню, а також прем'єр-міністри Сінгапуру, Ефіопії і Ізраїлю. У всіх цих каналів як верифікація в назві стоїть синя галочка.

Додамо, нещодавно в Telegram з'явився канал нібито Дональда Трампа, акаунти якого після штурму Капітолію його прихильниками заблокували найбільші соцмережі. Утім, у месенджері цей канал позначили як "шахрайство" і попередження, що "багато користувачів поскаржилися на цей акаунт за шахрайство". Попри це, у каналу - більш ніж 523 тис. підписників.

Раніше Дуров повідомив, що за три доби кількість користувачів Telegram зросла на 25 млн.

Дуров раніше заявив, що вважає за доцільне перехід з операційної системи iOS на Android для збереження доступу до інформації.

Відзначимо, що в США втричі збільшилися скачування Telegram через прихильників Трампа. Мессенджер Telegram з середи по неділю минулого тижня був завантажений понад 545 тис. разів, що в три рази більше показника завантажень за аналогічний період попереднього тижня.

Українські Національні Новини

Технології