dusi-priznachili-novogo-starogo-kerivnika

ДУСі призначили "нового-старого" керівника

 • 22760 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. Президент Володимир Зеленський перепризначив Ігоря Лисого керівником Державного управління справами. Відповідний указ №616/2021 від 3 грудня опублікований на сайті Глави держави, пише УНН.

Цитата:

"Призначити Лисого Ігоря Васильовича керівником Державного управління справами з дати фактичного виконання ним посадових обов’язків на зазначеній посаді строком на п’ять років з оплатою праці відповідно до законодавства", - йдеться у тексті указу.

Довідково

Керівник Державного управління справами Ігор Лисий народився 15 травня 1968 року. Освіта: Київський технологічний інститут харчової промисловості, інженер-технолог. З 1992 року по 2001 рік очолював підрозділи та підприємства у сфері виробництва продовольчих товарів. З листопада 2001 року по лютий 2004 року працював на посаді першого заступника міського голови міста Кам’янця-Подільського. З травня 2004 року по липень 2011 року обіймав керівні посади у сфері сільського господарства.

Із червня 2019 року працює в Державному управлінні справами. Із січня по грудень 2020 року ‒ заступник керівника Державного управління справами. 15 грудня 2020 року призначений керівником Державного управління справами.

Тоді його призначили на посаду за "карантинною" процедурою: через укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ДУСі призначили "нового-старого" керівника

     • 22760 переглядiв