dva-kpvv-na-adminkordoni-z-krimom-prizupinyat-robotu-cherez-khimvikidi

Два КПВВ на адмінкордоні з Кримом призупинять роботу через хімвикиди

 • 12451 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Роботу контрольних пунктів в'їзду-виїзду "Каланчак" і "Чаплинка", які розташовані на адміністративній межі з окупованим Кримом, тимчасово зупинять через екологічну ситуацію. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Олег Слободян у Facebook, передає УНН.

"З метою збереження життя та здоров'я персоналу Держприкордонслужби та громадян, які проживають біля адмінмежі і слідують через КПВВ, у зв’язку з небезпечною екологічною ситуацією, яка склалася на заводі "Титан" на території тимчасово окупованого Криму прийнято рішення про тимчасове припинення роботи контрольних пунктів в’їзду-виїзду "Каланчак" та "Чаплинка", - написав Слободян.

Водночас перетнути адмінмежу з Кримом можна буде лише через КПВВ "Чонгар" - він працює в штатному режимі.

"У тимчасово закритих контрольних пунктах прикордонники продовжать нести службу, проте пропуск громадян та транспортних засобів будуть здійснювати лише в екстрених випадках та у разі крайньої необхідності", - уточнив Слободян.

Громадян України з півострову, які будуть прагнути врятуватися від екологічного лиха на материковій Україні, оформлятимуть в спрощеному порядку.

Як повідомляв УНН, прикордонників, які несуть службу на адмінмежі з Кримом, забезпечили засобами особистого захисту

Українські Національні Новини

Кримінал та НП