dvi-furi-ta-legkovik-ne-rozminulisya-na-slizkiy-dorozi-ye-poraneni

Дві фури та легковик не розминулися на слизькій дорозі, є поранені

 • 8405 переглядiв

ЖИТОМИР-КИЇВ. 2 листопада. УНН. На Житомирщині зіштовхнулись автомобіль "Москвич" та дві фури. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Житомирській області, передає УНН.

Аварія сталась сьогодні близько 7:30 на трасі "Житомир-Могилів-Подільський" у селі Сінгури.

"Попередньо встановлено, що водій автомобіля "Москвич 2141", 23-річний житель Рівненщини, рухаючись у напрямку м. Житомира, на слизькій від дощу дорозі не утримав автомобіль, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою Scania під керуванням 47-річного киянина. Від удару фура опинилася на зустрічній смузі та зіштовхнулася із великогабаритним DAF. Обидві пошкоджені вантажівки зупинилися на узбіччі, перекривши проїзну частину в обох напрямках. Нині рух транспорту на вказаній ділянці автодороги обмежений", – проінформували в поліції.

З отриманими травмами госпіталізували водія DAF. Його дані наразі встановлюються. Інших водіїв медики оглянули та надали необхідну допомогу на місці пригоди.

Попередня кваліфікація події – ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, у Дніпрі маршрутка врізалася у фуру, припарковану на узбіччі. Унаслідок цього постраждали троє пасажирів мікроавтобуса.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП