dvi-lyudini-postrazhdali-u-rezultati-strilyanini-u-kropivnitskomu

Дві людини постраждали у результаті стрілянини у Кропивницькому

 • 11128 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 21 лютого. УНН. Сьогодні близько 9-ї год. ранку у Кропивницькому на вул. Габдрахманова сталася стрілянина, в результаті якої постраждали дві людини. Про це поінформували у прес-службі Патрульної поліції Кропивницького, повідомляє УНН.

За попередньою інформацією два автомобіля марки "Лексус" заблокували припаркований автомобіль "Мітсубіші". Із автомобіля "Лексус" вийшло чотири чоловіка та розбили вікна авто "Мітсубіші". Погрожуючи зброєю, витягли із автівки чоловіка, пересіли в "Лексус" і зникли у невідомому напрямку. Було чутно постріли. Екіпажі патрульної поліції почали переслідування двох автомобілів марки "Лексус". Злочинці заїхали у житлові двори на вул. Башкирській і пересіли у автомобіль "Хонда" чорного кольору. На виїзді з міста патрульні зупинили даний транспортний засіб.

Затримано трьох осіб. В салоні автомобіля знайдено чорну спортивну сумку із зброєю. У результаті стрілянини двоє чоловіків поранено – їх госпіталізовано до обласної лікарні. Підозрювані знаходяться під вартою.

Як повідомило УНН джерело у правоохоронних органах, друга поранена людина звернулась до лікарів самостійно. Медики, у свою чергу, повідомили про це правоохоронців.

"З місця події госпіталізували одну людину, пізніше ще одна людина самостійно звернулася до лікувального закладу з вогнепальним пораненням. Місце події і характер поранення співпадають з першим вогнепалом. Але, чоловік не говорить нічого конкретного щодо того, хто й коли його поранив. Зараз ним працюють слідчі. У поліції пов'язують ці два випадки, - повідомило УНН джерело.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про одного пораненого внаслідок стрілянини в обласному центрі.

Українські Національні Новини

Суспільство