dvi-tretini-vipadkiv-koronavirusu-u-pivdenniy-koreyi-povyazani-z-sektoyu

Дві третини випадків коронавірусу у Південній Кореї пов'язані з сектою

 • 18266 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Близько 66% випадків захворювання на новий коронавірус в Південній Кореї пов'язані з діяльністю релігійної секти "Храм скинії свідоцтва Шінь-Чонджу". Про це повідомляє УНН з посиланням на Yonhap.

"Близько 66 відсотків випадків коронавірусу в Південній Кореї пов'язані з масовим інфікуванням, більшість з випадків стосується діяльності релігійної секти в південно-східному місті Тегу", - повідомили в ЗМІ.

Так, вказано, що 65,6% захворювання є груповим зараженням, а ще 34,4% - спорадичним.

"З 4 006 підтверджених випадків захворювання у Тегу, четвертому за величиною місті, з населенням в 2,5 мільйона людей, 2583 пов'язані з релігійною сектою Шінь-Чонджу", - вказано у повідомленні.

Також повідомляється, що випадки хвороби виникали в Сеулі, а також портовому місті Бусан. Зокрема, 33 захворіло у церкві Ончеон. Окрім того, у містах Чеонан та Асан люди захворіли у танцювальному класі з зумби, у якому був заражений інструктор. Ще п'ять людей захворіло після церковних служб у місті Сувон.

Нагадаємо, у Південній Кореї за добу зафіксували відразу кілька сотень нових випадків зараження новим коронавірусом COVID-19, що довело загальну кількість заражених в країні до 5621 людини.

Також нагадаємо, лідера секти "Храм скинії свідоцтва Шінь-Чонджу" судитимуть за розповсюдження коронавірусу.

Українські Національні Новини

Новини Світу