dvokh-cholovikiv-u-rivnomu-spiymali-na-porushennyakh-pri-rozkleytsi-agitlistivok

Двох чоловіків у Рівному спіймали на порушеннях при розклейці агітлистівок

 • 8366 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. У ніч на п'ятницю, 19 квітня, у Рівному поліцейські виявили протиправні дії двох осіб на розповсюдженні агітаційної продукції. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГУНП у Рівненській області.

"На вулиці Академіка Грушевського близько третьої години ночі патрульні поліцейські помітили 56-річного рівнянина, який розклеював матеріали із символікою одного із кандидатів у президенти, що не мали вихідних даних про тираж та установу, яка здійснила їх друк", - вказали у поліції.

Чоловік скористався конституційним правом та відмовився надавати будь-які пояснення, повідомив про затримання свого адвоката. Правоохоронці доставили жителя обласного центру до Рівненського відділу поліції для складання адміністративного протоколу, передбаченого частиною 2 статті 212-13 КУпАП.

"А вже о 4:30 на вулиці Ніла Хасевича екіпаж поліцейських виявив 28-річного молодого чоловіка, який розклеював агітаційні листівки у невстановлених для цього місцях, а саме на електроопорах та парканах. Варто зазначити, що у цьому випадку матеріали мали усі необхідні вихідні дані. Тому за порушення правил благоустрою дільничний офіцер поліції склав на рівнянина матеріали за статтею 152 КУпАП", - зазначили у поліції.

З 1 квітня поліція зафіксувала понад тисячу повідомлень про порушення щодо виборів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У столиці чоловік помер на кладовищі

     • 28751 переглядiв

    Українцям нагадали, як вберегтися від кліщів

     • 15248 переглядiв

    Арештовано екс-поліцейського, який спричинив ДТП

     • 10963 переглядiв

    Відбулися чергові збори акціонерів "Київміськбуду"

     • 12374 переглядiв

    Синоптики дали прогноз погоди на вихідні

     • 39804 переглядiв