dvokh-izrayilskikh-pidlitkiv-zaareshtuvali-za-vandalizm-na-khristiyanskomu-tsvintari-v-yerusalimi

Двох ізраїльських підлітків заарештували за вандалізм на християнському цвинтарі в Єрусалимі

 • 597313 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. Двоє підлітків, підозрюваних у оскверненні десятків християнських могил на єрусалимському цвинтарі, заарештовано, повідомила у п'ятницю ізраїльська поліція. Про це УНН пише посилаючись на The Times of Israel.

Деталі

Раніше цього тижня на протестантському цвинтарі на горі Сіон було виявлено перекинуті хрести та пошкоджені могили, де, на думку християн, відбувалась Таємна вечеря Ісуса. Район примикає до Старого міста Єрусалиму.

Офіцери «заарештували двох підозрюваних, мешканців центральної частини (Ізраїлю) у віці 18 та 14 років», — йдеться у заяві поліції.

Єпископальна єпархія Єрусалима заявила, що «злочинні дії були мотивовані релігійним фанатизмом та ненавистю до християн».

Додамо

Гора Сіон знаходиться за стінами Старого міста і віками приваблювала паломників. Вона також вважається євреями як місце поховання біблійного царя Давида.

У грудні 2021 року церковні лідери попередили, що «християни стали об'єктом частих та постійних нападів з боку маргінальних радикальних груп» у Єрусалимі та на всій Святій Землі. У заяві була розкритикована бездіяльність правоохоронних органів та місцевої влади, звинувачення, які міністерство закордонних справ Ізраїлю визнало «безпідставними».

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У рф горить одна з будівель мзс

     • 866835 переглядiв