dvokh-polonenikh-kontrrozvidnikiv-sbu-planuyut-perevesti-do-moskvi

Двох полонених контррозвідників СБУ планують перевести до Москви

 • 10276 переглядiв

КИЇВ. 30 листопада. УНН. Двох взятих у полон співробітників Служби безпеки України, які перебували разом з українськими моряками на українських суднах, планують перевести до Москви для проведення слідчих дій з ними. Про це сьогодні сказав на брифінгу керівник Апарату голови Служби безпеки України Ігор Гуськов, передає кореспондент УНН.

“На сьогодні дійсно є інформація про те, що, наприклад, два співробітника СБУ, які перебувають у російському полоні, готуються до перевезення до міста Москва для проведення з ними слідчих дій в межах сфальсифікованого російською стороною кримінального провадження”, - повідомив він.

Нагадаємо, Служба безпеки України оприлюднила радіоперехоплення розмов російських льотчиків під час збройної атаки на українські кораблі у Чорному морі 25 листопада і ці розмови доводять навмисність дій військових РФ.

Як повідомляв УНН, 25 листопада прикордонні кораблі ФСБ РФ обстріляли і захопили три судна Військово-морських сил ЗС України у складі двох малих броньованих артилерійських катерів “Бердянськ” і “Нікополь” і рейдового буксира “Яни Капу”, які здійснювали плановий перехід з порту Одеси в Чорному море в порт Маріуполь в Азовському морі. Затримані українські кораблі були доставлені в окуповану Керч. У полон були взяти 24 особи - військові моряки та два співробітника СБУ.

У зв’язку з цим в 10 областях України запроваджено воєнний стан.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    СБУ обшукує Лавру і помешкання митрополита Павла

     • 19325 переглядiв

    Kyiv Boryspil Express відправився у перший рейс

     • 28669 переглядiв

    Україна ризикує втратити риболовецький флот

     • 27837 переглядiв

    СБУ обшукує Києво-Печерську Лавру

     • 16497 переглядiв

    Міноборони проводить поповнення усіх запасів ЗСУ

     • 20686 переглядiв

    Завтра КПВВ на Донбасі перейдуть на зимовий режим роботи

     • 10127 переглядiв