dvorichniy-khlopchik-u-dnipri-gulyav-vulitseyu-z-nozhem

Дворічний хлопчик у Дніпрі гуляв вулицею з ножем

 • 6955 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Дворічного хлопчика з ножем знайшли на проспекті Пушкіна у Дніпрі, його матір у цей час була дома напідпитку, а де її дитина - не знала. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу патрульної поліції Дніпропетровської області.

"Дитина 2 років ходить по проспекту Пушкіна з ножем - саме таке повідомив небайдужий громадянин спецлінії 102 ввечері 23 липня. Патрульні одразу прибули на місце події і зустрілися із заявником. З ним був маленький хлопчик босоніж. Чоловік розповів, що малий ходив проспектом без батьків, а в руках тримав ножа. Громадянин забрав у дитини ніж та викликав поліцію, аби знайти його батьків", - повідомили правоохоронці.

Поліцейські взяли малого до службового автомобіля, стали опитувати людей, і ті вказали, де ймовірно проживає мати дитини. Її знайшли в одному з будинків на вулиці Надії Олексієнко.

"Жінка мала ознаки алкогольного спяніння. Пояснила, що прийшла з дня народження, де її малюк - не знала. Охоронці порядку запросили матір з дитиною до Чечелівського відділку поліції та передали їх співробітникам ювенальної превенції", - вказали у патрульній поліції.

Мати, яка наражала свого сина на небезпеку та залишила його без нагляду, отримала протокол за ст. 184 КУпАП (Невиконання батьківських обов'язків).

Нагадаємо, у столиці чоловік ножем порізав руки дитині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП