dvostoronnya-zustrich-zelenskogo-ta-putina-u-parizhi-mozhe-buti-spontannoyu-kuleba

Двостороння зустріч Зеленського та Путіна у Парижі може бути спонтанною - Кулеба

 • 8878 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. Двостороння зустріч Зеленського і Путіна під час Нормандського саміту у Парижі 9 грудня може відбутися спонтанно. Про це сказав віце-прем'єр-міністр України Дмитро Кулеба під час ток-шоу "Свобода слова", передає УНН.

"Я вважаю, що ця ситуація (двостороння зустріч Володимира Зеленського і Володимира Путіна - ред.) може там виникнути доволі спонтанно", - сказав Кулеба.

"Ми не будемо робити в нормандії однієї речі - ми не будемо дозволяти нашим колегам з Російської Федерації створювати будь-яке враження що президент Володимир Зеленський про щось домовляється з Путіним за спинами наших союзників із Німеччини та Франції, а також за спиною нашого народу", - додав віце-прем'єр-міністр.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський заявив, що на “нормандській зустрічі” не буде “зради”, а діалог з президентом РФ Володимиром Путіним є необхідним для завершення війни, а також закликав не вірити “мертвим політикам”.

На проведення зустрічі у "нормандському форматі" погодились усі чотири лідери — України, Росії, Німеччини та Франції. Вона має відбутись у Парижі 9 грудня.

Українські Національні Новини

Політика