dvoye-molodikiv-pobili-cholovika-vimagayuchi-borg-u-30-tis-dolariv-politsiya

Двоє молодиків побили чоловіка, вимагаючи борг у 30 тис. доларів – поліція

 • 14924 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. У Києві затримали двох чоловіків за підозрою у побитті чоловіка за те, що він начебто не повернув борг. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Повідомляється, що до Подільського управління поліції від місцевого мешканця надійшло повідомлення, що на вулиці Полковій його побили невідомі.

"На місці правоохоронці встановили, що потерпілий знаходився в автомобілі разом зі своєю знайомою. У цей момент до нього підійшли двоє чоловіків та почали вимагати, щоби він вийшов на вулицю. Не дочекавшись відповіді, молодики витягли водія із салону та стали бити, вимагаючи борг у розмірі 30 тисяч доларів США. Почувши, як перехожі почали кликати на допомогу, правопорушники втекли. У ході відпрацювання території працівники поліції встановили та затримали 27-річного уродженця Дніпропетровської області та 24-річного киянина, яких впізнав потерпілий", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігурантам оголошено про підозру та обрано судом запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Нагадаємо, на Харківщині в електропоїзді чоловік скоїв розбійний напад на пасажира. Із застосуванням насильства 21-річний мешканець Балаклійського району заволодів майном потерпілого: двома мобільними телефонами та грошима у сумі 11 700 гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП