dvoye-suddiv-u-spravi-sarmata-vzyali-samovidvid

Двоє суддів у справі "Сармата" взяли самовідвід

 • 9579 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Двоє суддів із колегії Бердянського міськрайонного суду, що мала розглядати кримінальне провадження стосовно вбивства активіста Віталія "Сармата" Олешка, оголосили про самовідвід на початку судового засідання. Про це УНН повідомляє з посилання на "Радіо Свобода".

"(Сьогодні, 29 липня, – ред.) про самовідвід заявила головуюча суддя Надія Дубровська, яка пояснила своє рішення знайомством членів родини з дружиною загиблого. Зокрема чоловік Дубровської надавав їй послуги з ремонту електропроводки, а донька відпочивала на базі, що належить дружині Олешка. Інша суддя Олена Кошова повідомила, що у неї перебуває в розгляді позов до загиблого Віталія Олешка, розгляд якого після вбивства "Сармата" було продовжено для його реабілітації за заявою дружини", - йдеться в повідомленні.

Тому наразі у розгляді справи щодо вбивства Олешка зроблено перерву для визначення нового складу колегії суддів замість тих, що взяли самовідвід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи нарешті з’явилися на допит у справі "Сармата"

Нагадаємо, "Сармата" вбили 31 липня 2018 року у подвір’ї його будинку у Бердянську на очах у його дружини та друга. Невідомий зайшов на територію готелю і здійснив два постріли.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП