dzhokovicha-zatrimayut-u-avstraliyi-ale-poki-ne-deportuyut

Джоковича затримають у Австралії, але поки не депортують

 • 34352 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Першу ракетку світу, невакцинованого від "ковіду" Новака Джоковича, якому Австралія знову анулювала візу, буде затримано в суботу вранці о 8:00 за місцевим часом (23:00 п'ятниці за Києвом), але поки не депортують. Про це УНН пише з посиланням на BBC.

Деталі

Суддя Келлі ухвалив, що Джокович має з'явитися до представників імміграційної служби Австралії о 8:00 суботи за місцевим часом. Потім він повинен мати можливість взяти участь у зустрічах в офісі свого адвоката в суботу з 10:00 до 14:00 і знову в неділю вранці на судовому засіданні. Це має контролюватися офіцерами прикордонної служби Австралії.

Це, як вказано, означає, що Джоковича буде затримано імміграційною владою в суботу вранці.

"Новак Джокович знову буде взятий під варту імміграційною службою в суботу вранці о 8:00 за мельбурнським часом, але співробітники прикордонної служби супроводжуватимуть його до офісів його адвокатів на зустріч у суботу і назад та на ранкові слухання у неділю", - роз'яснює видання.

Суддя Келлі також ухвалив передати справу до Федерального суду Австралії (це не те, чого хотіли адвокати Новака Джоковича).

Команда Джоковича хоче, щоб повне слухання відбулося у неділю вранці, а це означає, що результат буде відомий до початку гри на Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу (Australian Open) у понеділок.

Тим часом уряд Австралії наразі не намагатиметься депортувати Джоковича. Це вирішили на судовому засіданні.

Дев'ятиразовий переможець Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу Джокович, як очікується, зіграє на турнірі у понеділок увечері.

Раніше

Віза серба була вперше анульована 6 січня на фоні питань щодо звільнення від вакцинації, яке він отримав.

Проте в понеділок суддя скасував це рішення і розпорядився відпустити гравця з імміграційного центру для утримання під вартою.

І от Австралія знову анулювала візу зірки тенісу Новака Джоковича, цього разу з "міркувань щодо здоров'я та добробуту".

Тенісисту номер один у світі серед чоловіків загрожує депортація та трирічна заборона на отримання нової візи.

Українські Національні Новини

Новини Світу