dzhonson-nazvav-zelenskogo-odnim-iz-nayneymovirnishikh-lideriv-suchasnosti

Джонсон назвав Зеленського "одним із найнеймовірніших лідерів сучасності"

 • 198681 переглядiв

КИЇВ. 6 травня. УНН. Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон на заході зі збору коштів у Лондоні назвав Президента України Володимира Зеленського “одним із найнеймовірніших лідерів сучасності”. Про це пише УНН, посилаючись на The Guardian.

Деталі

Під час виступу Джонсон сказав, що Зеленський як лідер став “благословенням для України та світу” і “катастрофою для путіна”, а також охарактеризував його як “справді одного з найнеймовірніших лідерів сучасності”.

Прем’єр-міністр наголосив, що Велика Британія “продовжить активізувати” зусилля з надання допомоги Україні, поки країна її потребуватиме. Він додав, що російський диктатор володимир путін “ніколи не зламає український дух”.

Цитата

“Що б путін не намагався зробити з народом України, він ніколи не зламає його духу. Він ніколи не подолає ті незламні збройні сили, які вже відбили російську армію від воріт Києва, а тому досягли найбільшого збройного подвигу 21-го століття”, – сказав Джонсон.

Він додав: “Тому я як ніколи впевнений, що Україна переможе. Україна буде вільною, і воскресне суверенна Україна. І саме тому, що ця боротьба настільки чітка і без будь-якої моральної двозначності, як я бачу, боротьба між свободою і гнобленням, між демократією і тиранією, незалежністю та імперіалізмом, світлом і темрявою, добром і злом, тому я думаю, що це відгукується так глибоко у нас".

Доповнення

Колишній президент США Джордж Буш провів відеодзвінок з Президентом України Володимиром Зеленським, після чого назвав його “Вінстоном Черчиллем нашого часу”.

Українські Національні Новини

Політика