dzhonson-zvernuvsya-do-putina-vasha-promova-tse-shakhraystvo-i-ganba

Джонсон звернувся до путіна: ваша промова - це шахрайство і ганьба

 • 201014 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон наголосив, що промова російського диктатора володимира путіна - це шахрайство та ганьба. Цивілізований світ не дозволить росії колонізувати Україну та ніколи не визнає фейкові референдуми, передає УНН.

Цитата

"володимире путіне, ваша промова - це шахрайство і ганьба. Світ ніколи не повинен сприймати ваші фіктивні референдуми чи вашу жорстоку та незаконну спробу колонізувати Україну. Ми стоїмо з народом України і підтримуватимемо його, не здригаючись, допоки його країна не стане цілою та вільною", - написав Джонсон у Twitter.

Доповнення

Російський диктатор володимир путін підписав "договори" про "прийняття до складу рф" окупованих російськими військами територій Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей. З боку окупованих територій підписи під "договорами" поставили ватажки так званих "днр" та "лнр" денис пушилін та леонід пасічник, а також призначені рф "глави" Херсонської та Запорізької так званих "військово-цивільних адміністрацій" володимир сальдо та євген балицький.

Нагадаємо

Президент США Джо Байден відреагував на спроби росії анексувати українські території. Байден заявив, що Сполучені Штати і надалі підтримуватимуть зусилля України щодо відновлення контролю над територіями, захопленими росією.

Українські Національні Новини

Політика