dzhuliani-potrapiv-pid-kriminalne-rozsliduvannya-zmi

Джуліані потрапив під кримінальне розслідування - ЗМІ

 • 9646 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Колишній мер Нью-Йорка, нині адвокат президента Трампа Руді Джуліані став об'єктом кримінального розслідування, пов'язаного з арештом напередодні Лева Парнаса та Ігоря Фрумана. Про це повідомляє УНН з посиланням на телеканал ABC News.

"Ділові відносини між особистим адвокатом президента Дональда Трампа Руді Джуліані й чоловіками, звинуваченими в четвер у реалізації схеми фінансування виборчих кампаній, є предметом чинного кримінального розслідування, яке ведеться федеральними органами Нью-Йорка", - зазначило видання.

Про розслідування стало відомо після того, як напередодні ФБР довелося оперативно затримати Лева Парнаса та Ігоря Фрумана, перш ніж вони намагалися вилетіти зі столичного аеропорту США з квитками в один бік. Вони фігурували в якості свідків у процесі розслідування з імпічменту президента Трампа й були викликані для свідчень перед законодавцями.

Зараз розслідування ведеться офісом ФБР у Нью-Йорку та прокурорами Південного округу Нью-Йорка. Це та сама прокуратура, де працював Джуліані до того, як став мером Нью-Йорка.

Нагадаємо, у США оголосили про арешт двох бізнесменів з Флориди, які мають українські і білоруські корені Лева Парнаса та Ігоря Фрумана за звинуваченням в незаконному фінансуванні іноземними засобами виборчої кампанії президента США Дональд Трампа.

Українські Національні Новини

Новини Світу