efektivni-sposobi-vid-medika-yak-pozbutisya-pokhmillya-i-shvidko-povernutisya-v-striy

Ефективні способи від медика: як позбутися похмілля і швидко повернутися в стрій

 • 27562 переглядiв

КИЇВ. 1 січня. УНН. Якщо всю новорічну ніч ви були нестримні в алкоголі, то досить ймовірно, що ранок (коли б він не розпочався) зустріне вас головним болем та іншими неприємними симптомами похмілля. Лікар Андрій Роханський поділився з УНН порадами, які допоможуть кожному відчути себе краще набагато швидше без медикаментів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів про головні алкогольні тенденції 2020 року.

"Головна порада - ні в якому разі не похмелятись, не вибивати "клин клином", як то кажуть. Зараз прохолодні дні, тому тривала прогулянка по парку і 15-хвилинний прийом гарячої ванни - це покращує виведення токсинів. Значно краще, ніж всі медикаментозні препарати разом узяті: кисень і гаряча ванна", - зазначив медик.

Роханський ставить під сумнів ефективність кисломолочних продуктів у ситуації з важким похміллям.

"Багато хто радить вживання кисломолочних продуктів у вигляді кефіру. Але вони сьогодні не діють, тому що у той час, коли вони були натуральні - вони містили необхідні речовини, які можуть поліпшити стан після похмілля. Зараз синтетичні кефіри нічого такого не зроблять", - підкреслив лікар.

Тому, за його словами, залишається багато пити води без газу, цитрусові та уникнення міцних чаїв.

"Рясне пиття - мінеральна вода, але без газу і не холодна. Ось це той ідеальний засіб для виведення токсинів. Чаї - ні в якому разі не міцні, настояні на травах. З лимоном. Плюс - їжте більше апельсинів і мандаринів", - підсумував медик.

Нагадаємо, експерти першої крафтової горілки "Др. Житник" розкрили 5 секретів, які допоможуть кожному якомога довше не п'яніти і зберігати тверезість розуму.

Раніше УНН писав, що до ТОП-5 вітчизняних виробників якісної горілки відносяться такі компанії: "Баядера - Груп" (ТМ "Хлібний дар"), "Глобал Спірітс" (УДК) (ТМ "Хортиця"), "ЛВН Лімітед" (ТМ "Немірофф"), ЛГЗ "Прайм" (ТМ "Prime", "Др. Житник") і ТОВ "Атлантіс" (ТМ "Грін Дей").

Українські Національні Новини

Суспільство