ekipazh-zatrimanogo-sbu-tankera-povertayetsya-v-rosiyu-posolstvo

Екіпаж затриманого СБУ танкера повертається в Росію - посольство

 • 11174 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Члени екіпажу затриманого Службою безпеки України спільно з Військовою прокуратурою російського танкера "NEYMA", який блокував українські військові кораблі в Керченській протоці, вирушають додому. Про це йдеться в повідомленні посольства Росії в Україні в Twitter, передає УНН.

"Екіпаж російського танкера, який знаходиться в порту Ізмаїл, вирушає додому. Саме судно залишається в Україні", - йдеться в повідомленні посольства.

Як повідомляв УНН, 24 липня, за інформацією українських прикордонників, в порт Ізмаїл під прапором РФ зайшов танкер "NIKA SPIRIT", який під номером ІМО - 8895528, за даними міжнародної інформаційної системи EQUASIS ідентифіковано як уже відомий танкер "NEYMA", який був використаний для перекриття Керченської протоки.

Всю необхідну і отриману інформацію прикордонники передали військовій прокуратурі, яка веде цю справу.

Сьогодні СБУ затримало російський танкер. Групою військових прокурорів, прикордонників і слідчих СБУ на затриманому танкері закінчено санкціоновані українським судом слідчі дії - обшук з метою встановлення фактичних обставин справи, вилучення документів з судна, записи радіопереговорів під час конфлікту, бортових журналів.

Українські Національні Новини

Політика