ekonomichniy-front-za-rik-kompaniya-mkhp-splatila-4-6-mlrd-grn-podatkiv-ta-vneskiv

Економічний фронт: за рік компанія МХП сплатила 4,6 млрд грн податків та внесків

 • 1296148 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. За 2022 рік підприємства МХП перерахували до бюджетів і фондів України 4,6 млрд грн податків, зборів та внесків. Про це повідомили у пресслужбі компанії, передає УНН.

Деталі

До загальнодержавного бюджету за рік компанією перераховано 1,026 млрд грн. До місцевих бюджетів - 2,038 млрд грн. Сума єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування робітників МХП становила 1,534 млрд грн.

Цитата

“Від початку повномасштабного вторгнення компанія МХП робить все можливе для підтримки економіки України: виконуються всі зобов'язання перед бюджетами всіх рівнів, зберігаються робочі місця, вчасно і в повному обсязі сплачується заробітна платня всім співробітникам, зокрема мобілізованим - за 2022 компанія спрямувала на зарплати таким працівникам майже 459 млн грн”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Протягом 2022 року до корпоративного волонтерського руху МХП долучилися 2383 працівників компанії. 

Довідка

МХП – міжнародна компанія, що працює у галузях харчової, аграрної та технологічної промисловості з найбільшою часткою ринку готових-до-приготування та готових-до-вживання продуктів і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів («Наша Ряба»). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу