eks-futbolist-shakhtarya-prinis-chelsi-peremogu-u-poyedinku-apl

Екс-футболіст "Шахтаря" приніс "Челсі" перемогу у поєдинку АПЛ

 • 12240 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. Лондонський "Челсі" на домашній арені "Стемфорд Брідж" за участі трохи більше 40 тисяч уболівальників прийняв "Ньюкасл" у рамках протистояння 22-го туру АПЛ, повідомляє кореспондент УНН.

Швидкий гол дозволив "синім" отримати психологічну ініціативу у баталії. Давід Луїс відправив результативний пас зі своєї половини за спину захиснику, де Педро надіслав м'яч за комірець стражу воріт.

Ближче до перерви лондонці при розіграші кутового проґавили оборонця Кларка, який головою направив ігровий снаряд прямісінько під штангу. Індивідуальна майстерність екс-півзахисника "Шахтаря" Вілліана дозволила "Челсі" святкувати виграш 2:1. Бразилець фінтом прибрав опонента та закрученим ударом засмутив "Ньюкасл" у другій частині гри.

Примітно, за оцінками Sky Sports найкращий бал отримав Вілліан та Давід Луїс – 8.

Додамо, клуб Саррі розмістився на 4 рядку із 47 очками і відстає від "Тотенхема" лише на один бал. "Ньюкасл" перебуває у зоні вильоту (18 очок).

Як повідомляв УНН, раніше екс-футболіст збірної Іспанії з футболу півзахисник Сеск Фабрегас завершив перехід з лондонського “Челсі” до французького “Монако”.

Українські Національні Новини

Спорт