eks-futbolist-zbirnoyi-edmar-stav-trenerom-odnogo-z-ukrayinskikh-klubiv

Екс-футболіст збірної Едмар став тренером одного з українських клубів

 • 11275 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. У тренерському штабі ФК "Металіст-1925" відбулося поповнення – до нього приєднався Едмар Галовський де Ласерда, інформує УНН з посиланням на прес-службу команди.

Наразі 39-річний Едмар підписав контракт та від сьогодні став асистентом Андрія Демченка у штабі "Металіста 1925" (попереднього сезону колектив посів четверте місце в першій лізі України).

"Дуже радий знову повернутися до Харкова, побачити друзів та однодумців. Радий запрошенню Сергія Михайловича, прагну якомога швидше побачити вболівальників нашої команди", - наголосив новоспечений тренер "Металіста-1925".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України з футболу опустилася в рейтингу ФІФА

Зауважимо, свого часу Едмар був лідером "Металіста", згодом отримав виклик до національної збірної України, а два роки тому став гравцем молодої команди "Металіст 1925". Легенда харківського футболу разом із командою пройшов нелегкий шлях у Другій лізі, допоміг "жовто-синім" вийти до Першої, а зараз прийняв запрошення засновника клубу Сергія Стороженка та увійшов до тренерського штабу команди.

Додамо, за свою кар'єру Едмар, який отримав українське громадянство, встиг пограти ще за "Інтернасьйональ", "Дніпро", ряд американських любительських комнад, а також провів 15 матчів у формі національної збірної України.

Українські Національні Новини

Спорт