eks-futbolista-dinamo-zatrimali-iz-vikradenim-avtomobilem

Екс-футболіста "Динамо" затримали із викраденим автомобілем

 • 12994 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Колишній оборонець київського "Динамо" Папе Діакате у Франції був заарештований за керування автомобілем, який перебував у розшуку, повідомляє УНН з посиланням на L’est Republicain.

Все почалося з дорожньої перевірки десять днів тому. Поліція Нансі заарештувала сенегальського футболіста Діакате за кермом автомобіля марки "Ягуар".

35-річний сенегалець спочатку знаходився під вартою. Під час допиту він з самого початку заявляв про свою невинність. Він стверджував, що йому невідомо про шахрайське походження "Ягуара".
Він пояснював, що придбав авто в гаражі в Нансі кілька місяців тому і заплатив за нього чеком.
"Я жертва в цій історії. Я не робив нічого протизаконного. Те, що трапилося зі мною, на жаль, могло трапитися з ким завгодно. Кожен, хто знає мене, знає, що я не бандит і не викрадач", - зізнався футболіст.

Зазначимо, що після допиту сенегалець був відпущений, але поліція досі не розуміє, яким чином викрадене авто опинилося у салоні.

Додамо, що Діакате завершив футбольну кар'єру в французькому "Нансі". В "Динамо" Діакате виступав з сезону 2009-10 по 2011-12 – 57 проведених матчів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП