eks-glavi-mikhaylivskogo-obrali-sche-odin-zapobizhniy-zakhid-u-viglyadi-domashnogo-areshtu

Екс-главі "Михайлівського" обрали ще один запобіжний захід у вигляді домашнього арешту

 • 13059 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Дніпровський районний суд столиці розглянув чергове клопотання прокуратури щодо обрання запобіжного заходу екс-главі банку "Михайлівський" Ігорю Дорошенку, повідомляє УНН.

Нова підозра банкіру була вручена сьогодні в цьому ж суді, через добу після того, як він вийшов з СІЗО під заставу в 10 млн грн.

Прокуратура затримала І.Дорошенка вчора на виході з СІЗО. Після інциденту адвокатів і слідчих прокуратури під стінами ізолятора, І.Дорошенка забрала швидка у передінсультному стані. З учорашнього вечора І.Дорошенко перебував у лікарні, звідки був вивезений до Дніпровського суду сьогодні вранці.

У першу чергу суд розглянув клопотання адвокатів про правомірність вчорашнього затримання І.Дорошенка і встановив, що прокуратура утримувала банкіра незаконно. Суд визнав затримання незаконним і звільнив І.Дорошенко з-під варти.

Після цього рішення суду, прокурори оголосили ще одну підозра І.Дорошенку, вже другу за сьогоднішній день, а під стіни суду стали підтягуватися молодики в спортивному одязі.

До суду викликали поліцію і швидку допомогу.

Нагадаємо, Нацбанк визнав банк "Михайлівський" неплатоспроможним рік тому. Колишнє керівництво звинуватили в доведенні банку до банкрутства. Однак, в травні суд встановив, що банк "Михайлівський" було ліквідовано незаконно, а в діях колишнього керівництва немає порушень законодавства.

Українські Національні Новини

Суспільство