eks-mayora-zasudili-do-5-rokiv-uvyaznennya-za-khabarnitstvo-na-zaporizhzhi

Екс-майора засудили до 5 років ув'язнення за хабарництво на Запоріжжі

 • 7030 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Колишнього працівника правоохоронних органів засудили до 5 років ув'язнення за хабарництво на Запоріжжі. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Запорізької області.

Так, начальник сектору дільничних інспекторів міліції одного з районних відділень області у травні минулого року виявив на території одного з домоволодінь рослини коноплі.

Тоді начальник сектору вирішив отримати неправомірну вигоду за приховування факту виявлення рослин, що містять наркотичні засоби та психотропні речовини та не ініціювати питання щодо реєстрації злочину.

Правоохоронець почав вимагати від правопорушника 10 тис. грн за його не притягнення у подальшому до відповідальності за посів та вирощування коноплі.

На початку червня під час отримання від особи 9 тис. грн, міліціонер був затриманий.

Під час судового розгляду міліціонер повністю не визнавав своєї провини та вказував на процесуальні порушення при його затриманні.

Суд призначив майору покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади у правоохоронних органах строком на три роки та конфіскацією усього належного майна.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП