eks-pivzakhisnik-zbirnoyi-ukrayini-edmar-stane-trenerom-komandi-z-ssha

Екс-півзахисник збірної України Едмар стане тренером команди з США

 • 8400 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Екс-півзахисник "Металіста", "Дніпра" і збірної України Едмар розповів щодо свого футбольного майбутнього, повідомляє УНН з посиланням на сайт Zbirna.com.

"Коли я грав за команду Бока Ратон, познайомився з людиною, яка має іншу команду в США, якій вже два роки, вона виступає десь в четвертому місцевому дивізіоні. Це молодий клуб. Ми розмовляли з власником, є бажання працювати в цьому проекті. Домовилися, що я буду граючим тренером, а після того як закінчу тренерські курси в Києві і отримаю ліцензію, зможу перейти на тренерську роботу", - розпочав півзахисник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Венгер залишить пост тренера "Арсеналу"

Нинішній гравець "Металіст-1925" має намір запрошувати українських талановитих футболістів до американської команди у майбутньому.

"Можна сказати, в США завершу кар'єру і там же почну тренувати. Є бажання взяти участь в цікавому проекті. Я буду одним із співвласників цієї команди. Також є бажання, щоб у цього клубу був зв'язок з Україною, з іншими клубами, щоб ми могли запрошувати в США талановитих хлопців, які захочуть отримати в Америці освіту і грати в футбол", - додав Едмар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реброва звільнили з посади тренера “Аль-Ахлі”

Окрім того, Едмар наголосив, що за домовленістю з "Металістом", останній свій матч він зіграє проти "Дніпра", а після цього переїздить в США.

Додамо також, 37-річний футболіст провів за національну команду України 15 поєдинків.

Українські Національні Новини

Спорт