eks-pratsivniku-krimskogo-sbu-prichetnogo-do-katuvannya-r-paralamova-povidomleno-pro-pidozru

Екс-працівнику кримського СБУ, причетному до катування Р.Параламова, повідомлено про підозру

 • 8575 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. Колишньому працівнику кримського СБУ, причетному до позбавлення волі та катуванню Ріната Параламова, повідомлено про підозру, передає УНН з посиланням на повідомлення прокуратури Автономної Республіки Крим у Facebook.

"Під час досудового розслідування проведено комплекс слідчих дій, судово-медичних та судово-психіатричної експертиз та зібрано достатньо доказів для повідомлення про підозру колишньому співробітнику ГУ СБУ в Автономній Республіці Крим, який перейшов на сторону окупаційної влади та почав працювати у ФСБ", - повідомила прокурор відділу прокуратури АР Крим Юлія Усенко.

Також прокуратура опублікувала фотороботи причетних до проведення незаконного обшуку в місці проживання Ріната Параламова, позбавлення його волі та катування.

"Прокуратура Автономної Республіки Крим звертається до громадян, які можуть ідентифікувати цих осіб, повідомляти прокуратуру автономії. Будь-яка інформація є цінною для слідства", - додається у повідомленні.

На фотороботах зображені слідчий та жінка, ймовірно медпрацівник, яка робила Параламову укол.

Як повідомляв УНН, співробітники ФСБ РФ затримали 13 вересня кримського татарина Рената Параламова в окупованому Криму, а 14 вересня чоловіка знайшли побитим.

Нагадаємо, мати кримського татарина Рената Параламова, якого катували після обшуку, запросили 20 вересня, в ФСБ на прийом.

Також, прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом насилля щодо кримського татарина Р.Параламова.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП