eks-zastupnik-d-tabachnika-keruvav-destibilizatsinimi-protsesami-v-ukrayini-v-gritsak

Екс-заступник Д.Табачника керував дестабілізаційними процесами в Україні - В.Грицак

 • 9826 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Групою, яка працювала разом зі спецслужбами РФ над дестабілізацією в Україні керував заступник колишнього міністра освіти і науки Дмитра Табачника Сергій Кузьменко. Про це на спільному брифінгу з Генпрокурором заявив голова СБУ Василь Грицак, передає кореспондент УНН.

"За грошову винагороду від спецслужб РФ безпосередньо або в темну, залучаються виконавці різних рівнів. Я нікого не звинувачую, висновки зробите самі. СБУ спільно з ГПУ, в рамках низки кримінальних проваджень, їх чотири, задокументовало протиправну діяльність. Так, керівником першої групи є колишній помічник міністра освіти і науки України пана Табачника громадянин Кузьменко, який безпосередньо отримав завдання та фінансування від російських спецслужб",- повідомив В.Грицак.

За його словами правоохоронці також встановили, що координатором в регіонах є колишній член "Українського вибору" пан Золотарьов .

"До складу групи також входили Зарицький і Дулапчій ", - уточнив В.Грицак.

Як повідомляв УНН, російськими спецслужбами була створена низка проектів, з використанням депутатів різних рівнів для дестабілізації ситуації в Україні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП