eksnardep-byelkova-ocholila-mizhnarodniy-napryam-diyalnosti-v-operator-gts

Екснардеп Бєлькова очолила міжнародний напрям діяльності в Операторі ГТС

 • 12361 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Колишній народний депутат України Ольга Бєлькова, яка нещодавно склала свої повноваження, стала керівником напрямку з міжнародної діяльності та роботи з держорганами Оператора ГТС України. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ОГТСУ.

"Ольга Бєлькова доєдналася до команди ТОВ "Оператор ГТС України" та стала керівником напряму з міжнародної діяльності та роботи з державними органами. Основним завданням пані Бєлькової на цій посаді буде просування та захист інтересів ОГТСУ на міжнародній арені, в першу чергу щодо питань реалізації проєктів "Північний потік – 2" та інших обхідних газогонів. Також її пріоритетною задачею стане завершення процесу повної інтеграції України в європейський газовий ринок", - йдеться у повідомленні.

За словами самої Бєлькової, перехід на цю роботу - це можливість реалізувати в енергетичному секторі ті зміни та реформи, що були напрацьовані у парламенті попередні 5 років.

"Українська ГТС повинна бути затребуваною та невід’ємною частиною європейської газотранспортної мережі, Україна повинна запустити повноцінний ринок газу та інтегрувати його в європейський. Я докладу весь свій досвід та максимум зусиль, щоб ми цього досягли", – зазначила Бєлькова.

Нагадаємо, ВРУ ухвалила проект постанови №3674 про дострокове припинення повноважень нардепа Ольги Бєлькової.

Українські Національні Новини

Політика