eksnardep-kryuchkov-priyshov-netverezim-na-zasidannya-sudu

Екснардеп Крючков прийшов нетверезим на засідання суду

 • 16363 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Засідання Вищого антикорупційного суду, на якому розглядають справу колишнього народного депутата, ексголови правління холдингової компанії “Енергомережі” Дмитра Крючкова, перенесли через те, що останній перебував в стані алкогольного сп’яніння, передає кореспондент УНН.

Деталі

На початку судового засідання у справі щодо заволодіння 346,22 млн грн ПАТ “Запоріжжяобленерго”, суддя ВАКС заявив, що помітив, як Крючков ледве пересувається й запитав, що з ним.

Крючков сказав, що вчора був на день народженні та пив 300 грамів горілки до 01:00.

На запитання судді, "тобто, ви прийшли до суду у стані алкогольного сп’яніння?", Крючков відповів: "Ні, таке відчуття, що залишилися ще залишки алкоголю, брехати мені немає сенсу…".

Так, ВАКС відклав засідання на 12 липня через те, що Крючков перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Окрім того, суддя заявив, що хотів би його притягнути до відповідальності за неповагу до суду, але вищі спеціалізовані суди таких повноважень не мають.

Доповнення

Крючкова обвинувачують в організації заволодіння 346,22 млн грн "Запоріжжяобленерго" через свою фірму ХК "Енергомережа" за договором відступлення права вимоги.

Справу вважають найгучнішою у сфері енергетики з часів незалежності України.

Як писав УНН, на думку окремих експертів, НАБУ “провалило” розслідування схем “Енергомережі”, адже головні їх фігуранти й досі не мають підозр.

Українські Національні Новини

Суспільство