eksnardepa-kononenko-zatrimali-v-aeroportu-nardep

Колишнього депутата ВРУ Кононенко затримали в аеропорту — екснардеп

 • 22112 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Колишнього народного депутата 8-го скликання України Ігоря Кононенко затримали в аеропорту “Бориспіль” при спробі перетнути кордон. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив колишній нардеп VIII скликання Сергій Лещенко, але наразі офіційного підтвердження немає, інформує УНН.

"Колишній депутат Ігор Кононенко в четвер увечері прибув в аеропорт Бориспіль з метою вилетіти за межі України. У зв'язку з тим, що прізвище Кононенко згадується в контексті багатьох кримінальних проваджень, він був зупинений на кордоні для з'ясування його нинішнього статусу", - йдеться у повідомленні.

Екснардеп Лещенко додав, що "станом на 21:00 (17 жовтня - ред) Кононенко все ще не давали дозволу на проходження державного кордону".

УНН наразі намагається отримати офіційне підтвердження цієї інформації.

Як повідомляв УНН, раніше, в четвер, з’явилася інформація, що НАБУ затримало колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського після втечі з “Залу офіційних делегацій” в аеропорту.

Згодом НАБУ підтвердило затримання Гладковського за підозрою у зловживанні службовим становищем. Водночас, в очолюваній Гладковським компанії заявили, що він їхав на виставку до Брюсселя. 

Пізніше того ж дня Генпрокурор України Руслан Рябошапка повідомив, що 18 жовтня Гладковському повідомлять про підозру.

Українські Національні Новини

Політика