eksochilnika-lvivskoyi-oda-vikrili-na-skhemi-vidchuzhennya-zemel-na-ponad-7-mln-grn

Ексочільника Львівської ОДА викрили на схемі відчуження земель на понад 7 млн грн

 • 12190 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. СБУ задокументувала схему протиправного відчуження земель ексголовою Львівської облдержадміністрації. Своїми діями він завдав державі шкоду на понад 7 млн грн. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр СБУ.

“СБУ задокументувала протиправну схему відчуження земельної ділянки та водних об’єктів розташованих в її межах, ексочільником Львівської облдержадміністрації”, - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що експосадовець видав незаконне розпорядження щодо відчуження земельної ділянки розміром 15,6 гектарів, у межах якої знаходиться водний об’єкт загальнодержавного значення площею 9,2 гектарів. Ділянка відійшла комерційній структурі для функціонування заміського готельного комплексу.

“Своїми діями ексголова ОДА завдав державі шкоду на понад 7 мільйонів гривень. Оперативники Служби спільно з прокурорами та залученими експертами провели слідчі дії, зокрема огляд земельної ділянки і об’єкта водного фонду на території відпочинкового комплексу. За їх результатами ексочільнику адміністрації області повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) ККУ”, - додали в СБУ.

Нагадаємо, на Сумщині викрили посадовців держпідприємства на хабарі у понад 200 тис. гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП