ekspert-nerukhomist-nadiyniy-sposib-zberezhennya-kapitalu

Експерт: нерухомість надійний спосіб збереження капіталу

 • 9114 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. На сьогодні банківська система ненадійна і нерухомість є єдиним альтернативним способом збереження капіталу. Таку думку в коментарі УНН висловив експерт з питань нерухомості Сергій Костецький.

"У банку ви теоретично можете заробити, гривневий депозит в банку вигідніший за придбання нерухомості. Але в доларах там взагалі пара відсотків річних і людям це не цікаво. Але нерухомість сьогодні в Україні - це більш надійний засіб заощадження капіталу, ніж банківські депозити", - вважає експерт.

Нагадаємо, експерти вважають, що нерухомість є практично єдиною можливість збереження капіталу для українців, в умовах ненадійної і неефективної банківської системи. Перш за все, експерти радять звернути увагу на житлову нерухомість безпосередньо від надійного забудовника.

При виборі будівельної компанії для придбання житла варто звернути увагу на її репутацію і раніше реалізовані проекти. Наприклад, найбільший столичний забудовник "Київміськбуд" на днях відзначив 63 роки діяльності. Понад два мільйони киян живуть у будинках, зведених холдингом.

Українські Національні Новини

Економіка