ekspert-pro-pokazniki-gri-dinamo-surkis-zalishivsya-u-90-kh

Експерт про показники гри "Динамо": Суркіс залишився у 90-х

 • 6258 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Президент ФК "Динамо" Київ Ігор Суркіс залишився у 90-х. Він сам особисто купує футболістів, і ніколи не прислухається до думки інших людей. Про це завив футбольний експерт Віктор Леоненко, передає УНН з посиланням на FootBoom.

"Свого часу зі мною погано повелися. Тримали у клубі, поки ноги не зітруться. Мені не пропонували, але я б і не пішов працювати в "Динамо". Потрібно до людей прислухатися. А Ігор Михайлович думає, що якщо він платить гроші, то думки інших йому не цікаві.

Суркіс залишився у 90-х! Хіба це таємниця, що він особисто сам купує футболістів? Це нормально? Звичайно, ні! Тому немає результатів. Я і так безплатні поради роздаю. Бери, роби, виправляй ситуацію. Помилки треба визнавати. У дискусії головне що? З суперечок, як з поразок, важливо отримувати якусь користь. А що відбувається у нашому випадку? Ти нічого не розумієш, і ти нічого не розумієш. У підсумку - дупа, що у грі, що у стосунках", - заявив Леоненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УЄФА поінформували про кіпрські офшори Динамо

Водночас, донецькому ФК "Шахтар" є чим похвалитися, продовжив експерт. Це - 100% заслуга власників клубу, вважає Леоненко.

"У "Шахтарі" Луческу з Ахметовим брали талановитих бразильців і робили з них зірок. Це був своєрідний конвеєр. І це супер! У Ігоря Михайловича зовсім по-іншому. Рінат Леонідович може сміливо сказати: "Ви подивіться, де грають мої футболісти". Ігор Суркіс такими успіхами похвалитися не може, крім трансферів Шевченка і Лужного. Більше нікого немає!

Ну добре, Максимова продав у бременський "Вердер" і Ярмоленка у "Боруссію". У Реброва не вийшло у "Тоттенхемі". Усе! Ким хвалитися? А міг продати Головка в "Ліверпуль". Але через якийсь час Олександр поїхав на перегляд, коли і даром, по суті, був вже не потрібен. Бачите, які різні історії. Ось такий у "Динамо" неправильний підхід", - пояснив Леоненко.

Нагадаємо, як писав УНН, ультрас "Динамо" заявили, що їх не влаштовує політика Суркіса.

Також нагадаємо, від ФФУ вимогають реакції на офшорні схеми фінансування столичного клубу.

Українські Національні Новини

Політика