ekspert-rozpovila-na-scho-investori-zvertayut-uvagu-pri-pokuptsi-zhitla

Експерт розповів, на що інвестори звертають увагу при покупці житла

 • 8949 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. На сьогоднішній день потенційні покупці житла орієнтовані, перш за все, на новобудови. Обираючи об'єкт для покупки інвестор звертає увагу, перш за все, на ціну, але є ще низка параметрів, які цікавлять покупців. Про них в коментарі УНН розповів експерт з нерухомості Денис Шульга.

"Сьогодні покупців цікавлять: перше місце - ціна, ми не беремо 5-10% споживачів, яких не цікавить ціна, а преміум-клас (житла - ред.). Друге - район міста, якщо ми, наприклад, беремо Київ, третє - популярність і надійність забудовника, його рейтинг довіри та інше. І четверте - люди звертають увагу на внутрішнє наповнення квартири, ремонт і так далі", - розповів експерт.

Шульга зазначає також, що інвесторів цікавить планування. Також важливим фактором є наявність розстрочки від забудовника.

Нагадаємо, забудовники також відзначають, що для інвесторів вартість і місце розташування є важливим фактором при виборі житла.

"Важливою для людей є вартість, місце розташування, зручність розв'язок, розвиненість інфраструктури і навіть поверх, тому що хтось любить вище, а комусь тільки на 5-6 поверсі зручно. Сьогодні потреба людей у ​​власному якісному житлі велика, і ми, як ніхто інший, можeмо її задовольнити", - розповіла директор Департаменту маркетингу та продажів ПрАТ "ХК "Київміськбуд" Тетяна Маркова.

За словами Маркової, останнім часом зріс попит на двокімнатні квартири.

Українські Національні Новини

Економіка