ekspert-rozpoviv-pro-tendentsiyi-na-rinku-nerukhomosti-u-2018-rotsi

Експерт розповів про тенденції на ринку нерухомості у 2018 році

 • 10302 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. На ринку нерухомості у 2018 році переважатиме попит на житло у новобудовах, особливо у житлових комплексах. Про це у коментарі УНН сказав експерт з нерухомості Іван Кудояр.

"Я можу сказати, що цього року будуть наступні тенденції: будуть купувати первинний ринок і будуть купувати активно. Нині іде вектор, не просто на новий дім окремо стоячий, а на житлові комплекси. Тобто, зараз молодому сучасному покупцеві не цікавий вторинний ринок і часом не цікавий окремо збудований будинок. Він хоче бути у своїй інфраструктурі. І тому саме комплекси будуть користуватися найбільшою популярністю, аніж, наприклад, просто новобудови", - вважає експерт.

Щодо ціни, то експерт вважає, що у разі відсутності факторів для різкого коливання курсу валют ціни залишатимуться доволі стабільними.

Як повідомляв УНН, експерти вважають, що житло, а надто у новобудовах, є найкращою сферою інвестування для населення, особливо в умовах нестабільності банківської системи.

Особливу увагу експерти радять звернути на житло у новобудовах, які зводяться надійними забудовниками з досвідом реалізації багатьох проектів, як наприклад ПАТ “ХК “Київміськбуд”, яке має понад 60-річну історію роботи. Тим більше, що з 1-го листопада у компанії запроваджено знижки від 10 до 20% на деякі квартири у новобудовах.

Українські Національні Новини

Економіка