eksperti-nazvali-serednyu-vartist-kvadratnogo-metra-u-novobudovakh-na-kiyivschini

Експерти назвали середню вартість квадратного метра у новобудовах на Київщині

 • 8962 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Ціна на квадратний метр у новобудовах передмістя столиці у січні 2017 року залишається стабільною. Про це свідчить аналітика спеціалізованого ресурсу ЛУН.ua, повідомляє УНН.

Так, у січні 2017 року вартість квадратного метра житла у Броварах становила 11 тис. 500 грн, що є аналогічною вартості квадратного метру у новобудовах міста у грудні 2016 року.

Водночас, за даними аналітиків, порівняно з Києвом, житло у Броварах майже вдвічі дешевше.

У січні 2017 року середня вартість квадратного метру у столиці становила 21 тис. 800 грн, що на 10 тис. 300 грн більше, ніж середня вартість квадратного метру у Броварах.

Нагадаємо, у Броварах нині зводять один з найбільших житлових комплексів України – ЖК Scandia. За даними забудовника, житловий комплекс заходиться всього в 20 хв від центру та зводиться за принципом “місто у місті” на 80 га землі. Інфраструктура ЖК передбачає магазини, спортклуби, дитячі садочки, школи, парк з озером та багато іншого.

При цьому, вартість квартир дійсно вдвічі менша, ніж у найвіддаленіших районах столиці. Так, нову однокімнатну квартиру, площею 38 кв.м, можна придбати лише за 15 тис. дол.

Українські Національні Новини

Економіка