ekspolitseyskogo-na-kirovogradschini-suditimut-za-smertelnu-dtp

Експоліцейського на Кіровоградщині судитимуть за смертельну ДТП

 • 11939 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 9 вересня. УНН. На Кіровоградщині завершено досудове розслідування щодо працівника поліції Компаніївського ВП ГУНП в області, підозрюваного у вчиненні ДТП, у результаті якої загинула 19-річна дівчина. Про це УНН поінформували в пресслужбі прокуратури Кіровоградської області.

Наразі обвинувальний акт скерували на розгляд суду. Дії водія кваліфікували за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, а саме – порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

У разі доведення вини колишньому працівнику поліції загрожує покарання до восьми років позбавлення волі.

Подія мала місце у березні цього року, в смт Компаніївка.

За даними слідства, працівник поліції, у позаслужбовий час, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керуючи власним автомобілем, грубо порушуючи правила дорожнього руху, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги та на швидкості врізався в дерево. У результаті зіткнення, пасажирка, яка сиділа на передньому сидінні автомобіля, отримала численні тілесні ушкодження, які виявилися несумісними із життям, загинула на місці події.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП