eksslidchogo-suditimut-za-peresliduvannya-uchasnikiv-maydanu

Ексслідчого судитимуть за переслідування учасників Майдану

 • 10898 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. До суду направили обвинувальний акт стосовно колишнього слідчого за переслідування учасників Революції Гідності. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Офісу Генпрокурора.

"Сьогодні, 21 лютого 2020 року, Офіс Генерального прокурора скерував до суду обвинувальний акт стосовно колишнього слідчого Дніпровського райуправління ГУ МВС України в місті Києві через протиправне переслідування учасників Революції Гідності", - йдеться в повідомленні.

Також, Офіс Генпрокурора нагадує, що через протиправне переслідування 18 лютого 2014 року учасників Революції Гідності до суду спрямовано обвинувальний акт стосовно 6 слідчих, заступника та начальника слідчого відділу Дніпровського РУ ГУ МВС України в місті Києві, прокурора відділу прокуратури міста Києва, судді та заступника голови Дніпровського районного суду Києва.

"Стосовно колишнього заступника прокурора Дніпровського району Києва здійснюється досудове розслідування в іншому кримінальному провадженні і його оголошено у розшук", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, слідчі відділу з розслідування “справ Майдану” Державного бюро розслідувань за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора повідомили про підозру колишньому слідчому Дніпровського районного управління ГУ МВС України у місті Києві.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП