ekszastupnika-golovi-khersonskoyi-oda-suditimut-cherez-pobittya-lyudey

Ексзаступника голови Херсонської ОДА судитимуть через побиття людей

 • 13684 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Слідство у справі ексзаступника голови Херсонської ОДА Євгена Рищука щодо побиття людей завершено, найближчим часом обвинувальний акт щодо експосадовця буде скеровано до суду. Про це повідомляє УНН із посиланням на дані пресслужби Офісу Генерального прокурора (ОГП).

"Прокуратура Херсонської області завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно колишнього заступника голови Херсонської облдержадміністрації. Найближчим часом обвинувальний акт відносно нього буде скеровано до суду", - сказано у повідомленні.

За даними слідства, вказана особа підозрюється у завданні з хуліганських мотивів тілесних ушкоджень двом потерпілим, один з яких – жінка, у вересні 2019 року.

У відомстві нагадали, що у січні 2020 року за процесуального керівництва Офісу Генпрокурора СБУ проведено спецоперацію на території міста Херсон, за наслідками якої припинено діяльність злочинної організації, що вчиняла в регіоні насильство над особами і підпали чужого майна. "Працівники ОГП, зокрема, вивчили стан досудового розслідування у вказаному провадженні і надали відповідні вказівки, які забезпечили притягнення фігуранта до кримінальної відповідальності", - додається у повідомленні.

Як повідомляв УНН, у вересні 2019 року радник голови Херсонської ОДА Богдан Ковальов повідомляв, що під час сутички на Дні села Праві Саги на Херсонщині депутат обласної ради Євген Рищук побив депутата Олешківської районої ради Романа Чухалова.

Додамо, заступник голови Херсонської ОДА Рищук був відсторонений на час розслідування вбивства активістки Катерини Гандзюк. Згодом він написав заяву про звільнення

Українські Національні Новини

Кримінал та НП