ember-kherd-podala-apelyatsiyu-u-spravi-pro-naklep-proti-deppa

Ембер Херд подала апеляцію у справі про наклеп проти Деппа

 • 298959 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Актриса Ембер Херд подає апеляцію на вердикт присяжних у багатомільйонній справі про наклеп, який вона програла своєму колишньому чоловікові, зірці «Піратів Карибського моря» Джонні Деппу. Про це УНН пише з посиланням на The Hollywood Reporter.

Деталі

Адвокати 36-річної Херд, котра зіграла головну роль у фільмі «Аквамен», у четвер подали апеляцію до Апеляційного суду штату Вірджинії.

«Ми вважаємо, що суд припустився помилок, які завадили винесенню справедливого вироку, який відповідає Першій поправці», — сказав представник Херд, посилаючись на поправку до конституції, яка захищає свободу слова.

Контекст

У червні суд Вірджинії присудив Деппу компенсацію у розмірі 10 мільйонів доларів після того, як виявив, що газетна колонка 2018 року, написана Херд, була наклепницькою.

59-річний Депп подав до суду на Херд через статтю у Washington Post, в якій вона не назвала його імені, але представила домашнє насильство по відношенню до неї.

Присяжні винесли вердикт після інтенсивного шеститижневого судового розгляду, що ґрунтується на запеклих звинуваченнях у домашньому насильстві.

Справа, яка транслювалася у прямому ефірі для мільйонів, містила інтимні подробиці особистого життя голлівудських знаменитостей.

Раніше цього місяця суддя відхилив вимогу Херд про новий судовий розгляд.

Українські Національні Новини

УНН Lite

    Популярні

    Новини по темі

    Хвиля тепла в Європі досягла Польщі та Греції

     • 203166 переглядiв

    Окупанти обстріляли 3 громади у Сумській області

     • 132887 переглядiв