enerhetyky-zrobyly-neimovirne-u-kharkovi-zapustyly-rukh-metro

Енергетики зробили неймовірне: у Харкові запустили рух метро

 • 29702 переглядiв

У Харкові знову працює метро, яке було призупинено після масованих ворожих обстрілів, що майже повністю відрізали місто від електропостачання.

У Харкові запустили роботу метрополітену, зупинену після масованих ворожих атак, що майже повністю знеструмили місто. Про відновлення роботи підземки повідомив сьогодні вранці очільник міста Ігор Терехов, передає УНН.

"Наші енергетики зробили, здавалося б, неймовірне і у нас зʼявилася змога запустити метро. Підземка працює по всіх лініях, інтервал руху 20 хвилин.

Дякую усім причетним, як енергетикам, так і транспортникам, за чудову роботу!", - написав Терехов у своєму Телегра-каналі.

Нагадаємо

22 березня ворог завдав масованого удару по Харкову. За інформацією керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова, окупанти здійснили більш як 15 ударів по обʼєктах енергетики. У місті окрім відключення електропостачання виникли перебої з водо- та теплопостачанням, був зупинений електротранспорт, не працювали лінії ДСНС 101 та 112.

Станом на 24 березня за інформацією міського голови Харкова Ігоря Терехова, у Харкові майже всі будинки мають водопостачання, близько 60% підключені до опалення, і близько 40% мають електрику, відновлену після російських атак.

Масований удар по енергетичній системі

22 березня під масований російський удар потрапили українські енергооб'єкти в цілій низці регіонів. Були зафіксовані влучання, зокрема, у Харкові, Запоріжжі, Вінницькій, Хмельницькій, Львівській, Івано-Франківській областях.  

25.03.24, 07:50 • [views_0]