epidemiya-koronavirusu-kilkist-infikovanikh-covid-19-u-nimechchini-zrosla-do-1139-osib

Епідемія коронавірусу: кількість інфікованих COVID-19 у Німеччині зросла до 1139 осіб

 • 19598 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Кількість підтверджених випадків інфікування коронавірусом нового типу в Німеччині виросло за добу на 27 і досягло 1139. Про це повідомляє у понеділок науково-дослідний інститут імені Роберта Коха (RKI), пише УНН з посиланням також на Tagesschau.

“Станом на сьогодні число підтверджених випадків дорівнює 1139, з них 484 — у федеральній землі Північний Рейн — Вестфалія”, — сказав він.

У попередні кілька днів добовий приріст становив від 100 до 260 випадків.

У 80% пацієнтів хвороба протікає в легкій формі або взагалі без наслідків. Найбільшу загрозу вірус представляє для громадян похилого віку та для людей з хронічними захворюваннями.

Померли від наслідків коронавірусу двоє жителів ФРН у віці 89 і 78 років.

Додамо, німець в Єгипті помер від легеневого захворювання, що викликається вірусом SARS-CoV-2. Це перша в Африці смерть від коронавірусу.

Легеневе захворювання COVID-19, що викликається коронавірусом SARS-CoV-2, вперше забрало життя громадянина Німеччини. Йдеться про 60-річного чоловіка, який помер в Єгипті, заявило міністерство охорони здоров’я і народонаселення Арабської Республіки в неділю, 8 березня. Це перша смерть від наслідків вірусу нового типу на континенті.

Українські Національні Новини

Новини Світу