erdogan-privitav-azerbaydzhan-iz-vzyattyam-shushi

Ердоган привітав Азербайджан із взяттям Шуші

 • 18446 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган у неділю привітав народ Азербайджану. Раніше азербайджанський лідер Ільхам Алієв заявив про взяття міста Шуші, передає УНН із посиланням на "Анадолу".

"Звільнення Шуші - символ швидкого звільнення решти окупованих земель Азербайджану. Від свого імені, членів своєї сім'ї і всього народу Туреччини вітаю побратимів з цією значущою перемогою", - сказав Ердоган на недільному конгресі представництва правлячої партії у провінції Коджаелі.

Він зазначив, що протягом 30 років "Азербайджан обманювали за столом переговорів, що проводився під егідою співголів "мінської групи" ОБСЄ", пише агентство, а інтереси азербайджанського народу ігнорувалися.

"Наші брати зберігали терпіння і, нарешті, почали вирішувати питання своїми силами, досягаючи бажаної перемоги", - сказав Ердоган.

Як повідомляв УНН, раніше сьогодні президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив про взяття азербайджанської армією міста Шуші. У Міністерстві оборони Вірменії, в той же час, слова Алієва спростовують.

Українські Національні Новини

Новини Світу