erdogan-proviv-telefonni-peregovori-z-putinim

Ердоган провів телефонні переговори з путіним

 • 152852 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Президент Туреччини Реджеп Ердоган провів телефонну розмову з російським диктатором володимиром путіним, пише УНН з посиланням на турецький канал TRT Haber.

Деталі

Повідомляється, що під час бесіди обговорювалася війна росії з Україною та питання, пов'язані зі створенням безпечних коридорів для експорту зерна у Чорному морі, а також ситуація у Сирії.

«Президент Ердоган наголосив на важливості розширення транскордонного механізму в Сирії. Ердоган заявив, що настав час діяти відповідно до плану ООН щодо створення безпечних коридорів для експорту зерна в Чорному морі, повідомляє канал.

Також наголошується, що президент Ердоган підтвердив, що війна «має бути завершена міцним і справедливим миром шляхом переговорів», і заявив, що Туреччина готова зробити всілякий внесок у пожвавлення переговорного процесу.

Нагадаємо

Раніше Президент Ердоган повідомив журналістам про підготовку контактів з українським лідером Володимиром Зеленським та володимиром путіним щодо розблокування українських портів та відновлення експорту продовольства.

Українські Національні Новини

Новини Світу