erdogan-zayaviv-scho-postiyno-kontaktuye-z-putinim-ta-zelenskim-i-khoche-povernuti-rf-ta-ukrayinu-za-stil-peregovoriv

Ердоган заявив, що постійно контактує з путіним та Зеленським і хоче повернути рф та Україну за стіл переговорів

 • 548701 переглядiв

КИЇВ. 16 березня. УНН. Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган сьогодні заявив, що постійно контактує з Президентом України Володимиром Зеленським та російським президентом володимиром путіним і намагатиметься повернути рф та Україну за стіл переговорів, пише УНН з посиланням на Anadolu.

Ердоган зазначив, що з самого початку були дипломатичні ініціативи щодо якнайшвидшого припинення війни в Україні шляхом встановлення справедливого та міцного миру.

Цитата

«Я перебуваю у постійному контакті з президентом росії паном путіним та Президентом України паном Зеленським. Чорноморська зернова ініціатика, де ми були посередниками, і великий обмін полоненими показали, що сторони можуть знайти точки дотику. Ми продовжимо наші зусилля щодо повернення сторін за стіл переговорів до кінця», - сказав Ердоган.

Раніше

Міністр оборони Туреччини Хулусі Акар висловився стосовно Чорноморської зернової ініціативи. Міністр оборони вказав, що Туреччина підтримує продовження угоди на 120 днів і веде переговори зі своїми колегами в Україні та росії для досягнення угоди. росія виступила за продовження угоди на 60 днів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Новина анульована

     • 578428 переглядiв

    В Ужгороді оголосили підозру настоятелю храму УПЦ МП

     • 538775 переглядiв