erdogan-zayaviv-zelenskomu-pro-gotovnist-do-poserednitstva-mizh-rosiyeyu-ta-ukrayinoyu

Ердоган заявив Зеленському про готовність до посередництва між росією та Україною

 • 493422 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган обговорив з українським колегою Володимиром Зеленським тему турецької підтримки в енергетичній сфері та питання «зернового коридору». Також Ердоган заявив про готовність своєї країни до посередницьких зусиль щодо досягнення довгострокового миру між росією та Україною. Про це УНН повідомляє з посиланням на Анадолу.

Цитата

"Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган провів у четвер телефонну розмову з українським колегою Володимиром Зеленським. Співрозмовники обговорили тему турецької підтримки в гуманітарній та енергетичній сферах, а також питання "зернового коридору". Президент Туреччини заявив про готовність своєї країни до посередницьких зусиль щодо досягнення довгострокового миру між росією та Україною", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що Ердоган звернув також увагу до зусиль з організації обміну полоненими, а також наголосив на готовності Анкари до дипломатичного внеску в прискорення процесів навколо Запорізької АЕС.

Доповнення

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган сьогодні провів телефонну розмову з російським диктатором володимиром путіним, де обговорили питання енергетики, стан та перспективи турецько-російських відносин, а також російсько-українську війну та Сирію.

Українські Національні Новини

Політика