estoniya-dopomozhe-u-vidbudovi-dityachogo-sadka-na-zhitomirschini

Естонія допоможе побудувати дитсадок на Житомирщині

 • 136233 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Естонія запропонувала проект будівництва дитячого садка у місті Овруч на Житомирщині. Про це під час конференції в Лугано повідомив представник країни, передає УНН.

Цитата

"Ми підтримували Україну всім, чим могли, від дитячого харчування до гаубиць. І коли Україна отримала статус кандидата до ЄС нам потрібно будувати ще більш стійку Україну. Естонія на офіційний запит від Житомирської області відповіла проектом будівництва дитячого садка в місті Овруч. Цей проект буде завершено наприкінці цього року. Естонія також шукає інших зацікавлених партнерів і продовжує підтримувати україну у сфері цифрового переходу та кіберстійкості. Ми продовжуємо підтримувати Україну в подальшій модернізації якості даних та розвитку навичок з кібербезпеки серед держслужбовців", – ідеться у заяві.

Нагадаємо

Вчора у швейцарському Лугано розпочалася конференція з питань відновлення України. Українська делегація презентувала проєкт відповідного плану та бачення післявоєнного розвитку країни.

Під час конференції в Лугано прем'єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте заявила, що ЄС має розробити процедуру арешту заморожених російських активів, щоб спрямувати їх на відновлення України.

Українські Національні Новини

Суспільство