estoniya-pochala-anulyuvati-vizi-za-demonstratsiyu-rosiyskoyi-vorozhoyi-simvoliki

Естонія почала анулювати візи за демонстрацію російської ворожої символіки

 • 184679 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Естонські прикордонники почали активніше контролювати використання рашистської символіки, яка підтримує війну проти України, а також, за необхідності, анулювати візи порушників. Про це повідомляє УНН з посиланням на ERR.

Деталі 

Департамент поліції та прикордонної охорони Естонії не дозволяє публічно демонструвати георгіївські стрічки та інші символи, що використовуються рф у війні проти України, - такі як латинські літери "Z" і "V".

Кільком порушникам, станом на 8 квітня, було анульовано візи.

Цитата

"Звертаємо увагу на різні речі: горезвісна літера "Z", георгіївські стрічки, елементи обмундирування російської армії. Такі речі завжди привертають нашу увагу та ведуть до того, що власника такої символіки відправляють на додаткову перевірку та з ним проводиться бесіда. У ході цієї бесіди з'ясовується, як з ним вчинять далі", - сказав начальник прикордонного пункту в південно-східній Естонії Петер Маран.

Раніше

Уряд Естонії погодив зміни до Пенітенціарного кодексу країни, які передбачають адміністративну відповідальність за публічну демонстрацію російської символіки та кримінальне покарання за допомогу у війні на боці рф проти України.

Українські Національні Новини

Новини Світу