evakuatsiya-na-kharkivschini-u-kupyanskomu-rayoni-zalishayetsya-sche-blizko-230-ditey

Евакуація на Харківщині: у Куп'янському районі залишається ще близько 230 дітей

 • 364710 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. У Харківській області триває евакуація мирного населення з Куп'янського району. Наразі там залишається приблизно 230 дітей. Про це у п'ятницю повідомив керівник Куп'янської РВА Андрій Канашевич в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Евакуація у нас продовжується. Не тими темпами, звичайно, як би нам хотілося, але тим не менше люди по трохи виїжджають. Станом на сьогодні у нас виїхало приблизно 1600 людей, з них майже половина виїхали своїм ходом і приблизно 800 людей виїхали за допомогою Харківської обласної військової адміністрації, за допомогою волонтерських груп, які постійно долучаються до цього процесу», - розповів Канашевич.

Він зазначив, що так само було вивезено близько 350 дітей.

«Утім, у тих населених пунктах, які підпадають під обов'язкову евакуацію, ще залишається приблизно 230 дітей,, і зараз всі наші зусилля направлені на те, щоб максимально залучити до цього процесу батьків цих дітей і довести їм необхідність все ж таки приймати відповідальне рішення виїжджати на більш безпечні території - у Харків або далі, де є можливість», - зазначив Канашевич.

Доповнення

9 серпня керівник Куп'янської РВА Андрій Канашевич підписав розпорядження про оголошення обов'язкової евакуації. Людей евакуюють із 37 населених пунктів Куп'янського району області.

Українські Національні Новини

Суспільство